9. Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün 9.”Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi 6 Mart Salı günü  Vali  Harun Sarıfakıoğulları, tarafından Can Akengin Sanat Galerisinde açıldı. 
 
Tarımsal duyarlılığın arttırılması ve tarımın öneminin kavranması amacıyla düzenlenen serginin hayırlı olmasını dileyen Vali Sarıfakıoğulları, sergiyi gezerek eserleri inceledi.
 
Bu yıl 9.’su düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasının amacı tarımın ve toprağın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek.
 
Her yaştan her meslekten katılımcının katıldığı yarışmada bu yıl 15 eser ödül alırken ilimizden yarışmaya katılan İrfan Çimen Genel İkincilik Ödülünü, “Milli Tarım” tema kategorisinde katılan Erhan Aydın’a ait fotoğraf ise sergilenmeye değer görülen 60 fotoğraf arasında yer aldı.
 
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel hale getirilen ve her meslekten, her yaştan yarışmacının katıldığı “Tarım ve İnsan” konulu ulusal fotoğraf yarışması 2009 yılından beri her yıl 81 ilde sergileniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN