Yusuf Küçük'den 4/D Tepkisi

PAYLAŞ

Tüm İş Konfederasyonu
          Karadeniz Bölge Başkanı
Yusuf Kůçük'den Zehir zembelek açıklama 

4/D işçi kadrosumu,Marabalık  
                    Sistemi mi ? 
Sahadan aldığımız bilgilere göre Giresun Eğitim Araştırma hastahanesinde adaletsizlik,adam kayırma,iş bilmezlik,yönetememe,baskı,
mobing,çalışanları aşağılama ayyuka çıkmış durumda. 
Şimdi buradan sormak istiyoruz 
Giresun merkez ve ilçelerdeki hastahanelerde personel sorumluları içinde Eğitim Araştırma hastahanesi haricinde sorumlu,sorumlu yardımcısı adı altında ortalıkta sivil dolaşan hiç bir işin ucundan tutmadan emir ve talimat veren tabiri caizse müdür amir gibi gezen başka hastahane varmı?
Bu arkadaşlar sorumlu ise ki (kadrolarını;idarelerinin geçişte şef kadrosu olarak bakanlıktan onaylatırdıklarını söylüyorlar ) diğer hastahanelerde çalışıp ayrıca asıl işini yapanlar sorumlu değilmi? Yada bakanlıktan kadrolarını şef kadrosu olarak onaylatmayan idarecileri hakkında ne tür bir yaptırım uygulanacak?
İl Sağlık müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yapacakmı?
Bunların hepsi söylentiden ibaret olup siyasi yada idari desteği,torpili,arkası,dayısı olanlar şef,sorumlu kisvesi adı altında kayırılıyormu?
Bu arkadaşları bu şekilde kayıran idareciler bu gücü nereden kimlerden alıyor?
Onların yükünü çeken iş hacmi iki katına çıkan gariban,arkası olmayan işçilerin günahı nedir?
Bu başına buyruk kanun kural tanımazlığa dur diyecek kimse yokmu?
Bizlerin kamuda çalışan arkadaşlarımız için idarecilerden beklentileri eşit,adaletli,kanuni haklarımıza saygılı bir yönetim anlayışıdır.
Biride benim kardeşim olmak üzere herkesi, kadroya geçtiği görev tanımı içinde çalıştırmaktır
Personel yetersizliğinden dem vuranlar bilmelidir ki personel eksikliği bahane değil beceriksizliktir zira kadroya geçerken dönemin Çalışma Bakanının" artık işçi göndermeyeceğiz kadrolarınızı ona göre belirleyin" cümlesi ortadayken idarecilerin eksik personelle çalışıyoruz savunması kendi beceriksizliklerinin itirafıdır. Eksik çalışanın olduğu iddia edilen kurumlarda birilerinin bazı pozisyonlar icad edilerek çalıştırılması kabul edilemez. Bu tavır ve davranışlar devam ettiği sürece millete hizmet adına  kurumlarda iş barışının sağlanamayacağı ve verimliliğinin arttırılamayacı ortadadır. 
Yapılan bu yalnış uygulamaların biran önce son bulması, millete hizmet yolunda yükün eşit taşınması, buna engel olmaya kalkanlara da gerekli uyarı ve yaptırımların yapılması bizi yönetenlerden talebimizdir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN