Yolumuz Hizmet, Yolumuz Keşap

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Milletvekili Cemal Öztürk , Keşap'ta seçim çalışmasına katıldı.
 
AK Parti Giresun Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Delegasyon Başkanı Cemal Öztürk, AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür ve İlçe teşkilatıyla birlikte seçim çalışmalarına katıldı. 
Milletvekili Cemal Öztürk İlk önce seçim bürosunu ziyaret etti.
 
Milletvekili Cemal Öztürk, Keşap'ta  ilçe esnaflarını ziyaret ederek, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür için destek istedi.
 
"GECE GÜNDÜZ GÖNÜLLER KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
 
 Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür gece gündüz gönüller kazanmaya devam edeceğiz dedi.
Başkan Emür "AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk bugün Keşap'ta sivil toplum örgütlerimiz ve esnaflarımıza yaptığımız seçim çalışmalarımıza katıldı. Bizim için en önemlisi 31 Mart seçimlerinde yine Keşap'a yakışacak büyük zafer ile çıkmaktadır. 
Bu hedefimize hep beraber emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Önce Memleket, Önce Millet, Önce Keşap sloganımız ile çalışmaya tüm hızımızla kenetlenmiş durumdayız. Yolumuz hizmet, yolumuz Keşap olacak. Yolumuza yorulmadan devam edeceğiz. Çok çalışacağız, ulaşmadığımız destek istemediğimiz kimse kalmayacak. Kimseyi de ayırmayacağız, ötelemeyeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa var gücümüzle yerine getireceğiz. Çünkü Bir Sevdadır Keşap, Sevdası Olan Yorulmaz" dedi. 
 
Giresun Milletvekili Vekili Cemal Öztürk ve Keşap Belediye Başkanı
Emür'ün, yaptığı STK ziyaretine Ak Parti Keşap ilçe teşkilat Başkanı Samet Küçük, AK Parti Keşap Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Keşap Meclis Üyesi Adayı Saliha Özdemir Bıçakçı, SKM Başkanı Kemal Kasap,  AK Parti Keşap Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kalafat, AK Parti Keşap il genel meclisi adayı Adem Çakır, AK Parti Keşap il genel meclisi adayı Mustafa Kemal Kurt ve teşkilat üyeleri katıldı. 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN