Yağlıdere'de Şoförlerle Toplantı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Yağlıdere ilçesinde okul servis şoförleriyle toplantı düzenlendi.

Öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarının şoförleri, okul müdürlerinin talep ve önerilerinin ele alındığı toplantıda ilçemizde okul servis faaliyetlerinin daha iyi olması konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıya başkanlık eden Kaymakamı Hasan Uğuz , Eğitim öğretimi önemsedikleri gibi geleceğin teminatı olan öğrencileri de çok önemsediklerini söyledi.

Taşımacılık konusunda herkesin son derece titiz davranması gerektiğini belirten Kaymakam Uğuz,herkesin belirtilen kurallara uymak zorunda olduğunu söyledi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, Servis şoförlüğü yapan esnaf arkadaşlarımızın yapması gereken ve uyması gereken hususların devamlı kendilerine anlatıldığını ifade ederek şöyle devam etti:

''Şoför arkadaşlarımızın belgesi eksik olan arkadaşlarını kendisi uyarması gerekiyor. Bu işi yapanların bu işi sadece para kazanmak için düşünmemesi gerekir. Yaptığımız işin ne kadar hassas ve önemli olduğunu bilmemiz gerekiyor. Öncelikle yaptığımız işin emniyetini bilmemiz lazım. Şartlara uymamız gerekiyor.’’diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez,Espiye Jandarma Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Muhittin Kaya,Emniyet Amir Vekili Ziya Diner, Millî Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Torun,Okul Müdürleri ile servis şoförleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN