Vergi Haftası Kutlamaları

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 25 Şubat Pazartesi günü Defterdar Musa Koçulu ve beraberindekileri makamında kabul etti.
 
Toplumda vergi algısının oluşması, vergi bilincinin arttırılması amacıyla 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftasının bu yıl 30’uncusunun kutlanacağını belirten Defterdar Koçulu, Vergi Haftası için hazırlanan “Şifre SİZsiniz, Geleceğin Garantisi Vergilerinizdir” ve “Kahveyle Hatrın, Verginle Katkın Olsun”  sloganlarının yer aldığı genel afişler ile “Vergilerle Hayalleriniz Gerçek Olsun” sloganının yer aldığı öğrencilere yönelik olarak hazırlanan afişlerin okul ve tüm kamu kurumlarında asıldığını söyledi ve hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları,  vergi vermenin her vatandaş için bir ödev ve zorunluluk olduğunu söyledi. Vergi haftası etkinliklerinin verimli geçmesi temennisinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, Defterdar Koçulu ve ekibine başarılar diledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN