Vali Sarıfakıoğulları Tiyatro Oyununu İzledi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları eşi  Dr. Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte, 15 Ocak Pazartesi akşamı Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından Vahit Sütlaş Sahnesinde sergilenen “İntiharın Genel Provası” adlı oyunu izledi.
 
Yönetmenliğini   Musa Arslanali’nin yaptığı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarının oynadığı 1 perdelik oyun 1 saat 25 dakika sürdü.
 
Kurt neden ot yemez? İşte bu mühim sorunun cevabının bulunacağı bu oyunda İnsan kendisini nasıl parça parça öldürdüğünün, İntihar etmeye çalışan bir insanı durdurma gerekçeniz ne olabilir, yaşamak güzel ölme klişesinden başka? Oldukça yaratıcı cevapların yer aldığı oyunda seyirci adaletin işleyeceğine inancınız ne ölçüde? Bu soruların tamamı ve daha fazlası işte bu oyunda bulacak.
 
Kara komedi olarak sergilenen oyunun sonunda oyuncuları ve yönetmeni tebrik eden Vali Sarıfakıoğulları, kendileriyle bir süre sohbet etti.
 
“İntiharın Genel Provası” oyununu 16 Ocak 2019 Salı akşamı saat 20:00’de Vahit Sütlaş Sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN