Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla, Giresun'da uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şahıslara göz açtırılmıyor.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla, Giresun’da uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şahıslara göz açtırılmıyor.
 
Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 6 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen bir operasyon sonrası yasa dışı yollardan ekilen kubar esrar, kök kenevir ve ruhsatsız silah ele geçirildi.
 
Giresun ili Görele ilçesi Seferli köyü Karadere mevki mülki sınırları içerisinde E.T. (80)’ye ait kullanılmayan fındık bahçesinde; Y.A. (67) ‘nın oğulları M.A. (24) ve D.A. (30) isimli şahısların kenevir ekmek suretiyle uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı duyumu üzerine Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince müşterek bir operasyon gerçekleştirildi.
 
Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 Eylül Perşembe günü saat 16.00 sıralarında yapılan müşterek operasyon neticesinde, M.A. ve D.A. bahse konu bahçede odun kesimi yaparken yakalanarak bahçelerinde ve ev/müştemilatlarında yapılan aramada; bahçede kurutulmak için yere serilmiş ve evin deposunda çuvallar içerisinde bulunan toplam 26.900 gr Kubar Esrar, (81) kök kenevir bitkisi ve (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.
 
Olayla ilgili olarak C.Savcısının talimatıyla Y.A. (67) ve oğulları B.A. (38), D.A. (30) ve M.A. (24) isimli (4) şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN