Trafik Sorunlarına Önlemler

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından şehir genelinde önemli çalışmalar yapılıyor.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından şehir genelinde önemli çalışmalar yapılıyor.

Müdürlük bünyesine bağlı Trafik ekipleri tarafından şehir genelinde meydana gelen trafik sıkışıklığının ortadan kaldırılması için önemli çalışmalar yapıyor. Ekipler yapmış oldukları çalışmalar kapsamında dolmuş durak alanlarını yeniden düzenliyor. Yol kenarlarındaki dolmuş indirme bindirme yerlerine yol çizgileri ve durak yazılarının yazılmasının yanı sıra trafik delinatörleri montajı yapılıyor. Yapılan bu çalışma ile dolmuş duraklarının yerleri tamamen ayrılmış olacak. Ayrıca alınan önlemler içinde vatandaşların araç dolmuş duraklarına özel araçlarını çekmemeleri hedefleniyor. Dolmuş şoförleri yolcu indirme bindirme işlemlerini tamamen kendilerine ayrılan alanlarda yapması durumunda ise olası trafik sıkışıklığını bir nebze olsun ortadan kaldırılması sağlanmış olacak.

Zabıta Müdürlüğü Yeniyol bölgesi için oluşturduğu görevli zabıtalar ile dolmuşların kendi durakları haricinde indirme bindirme yapmamaları ve sivil araçların da bu alanlara park etmemeleri için düzenli olarak denetimler gerçekleştiriyor. Yapılan uygulamalara uymayanlara gerekli uyarılar yapılırken, tekrarlanması durumunda ise cezai işlem uygulanıyor.

Şehrimizin büyük problemlerinden birisi olan trafik sıkışıklığının giderilmesi için çeşitli çalışmaların yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, önümüzdeki günlerde de trafik problemini çözmek için daha farklı ve önemli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Zabıta Müdürü Muslihiddin Aydın ise şehir genelinde bulunan tüm dolmuş duraklarını ziyaret ederek, vatandaşların durak haricinde indi-bindi yapmamaları konusunda hazırlanan afişleri dağıtarak dolmuşlara asılmasını istediklerini ve ayrıca dolmuş duraklarına bu afişlerin asım işlemleri yapılarak vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ettiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN