Tirebolu'da Festivall Coşkusu!

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Hafta sonu gerçekleştirilen 3. Uluslararası Tirebolu yöresele Çocuk Oyunları etkinlikleri dolu dolu geçti. 3 gün boyunca birçok gösterilerin, yarışmaların ve konserlerin yapıldığı etkinliklere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, İlçede etkinliklerin dönem dönem devam edeceğinin müjdesini verdi.

Ulusal sanatçıların, Çeşitli ülkelerden gelen dansçıların ve önemli dernek ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler sonrası bir açıklama yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak “3 dönem önce başlattığımız ve Uluslararası şenlikler statüsü kazandırdığımız Tirebolu Yöresel Çocuk Oyunları şenliklerimiz bu yılda dolu dolu geçti. Özellikle çocuklarımız için düzenlenen etkinliklerde onları mutlu görmek, yüzlerindeki tebessümü görmek bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

Sosyal bir Belediyecilik anlayışıyla Tirebolu halkına hizmet ettiklerini, halkın her anlamda Belediye imkanlarından istifade etmeleri düşüncesi ile çalıştıklarını ifade eden Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak sözlerini şöyle tamamladı;

Muhteşem bir hafta sonu gerçekleştirdik. Halkımız ve misafirlerimizle güldük, eğlendik, hoş vakitler geçirdik. Bu etkinliklerimiz bunlarla kalmayacak yenilerini mutlaka yapacağız. Bizleri bu özel günümüze yalnız bırakmayan değerli katılımcılara, halkımıza ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN