Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projesi

PAYLAŞ

Başkan Şenlikoğlu’nun, Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projesi büyük heyecana ve sevince yol açtı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ikinci dönem için açıkladığı Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projesi, Giresun’a fazlasıyla artı değer katacak.

İçeriğinde 125 kayık çekek alanı, 125 atölye, balık çekek alanı, lokal, kooperatif ofisleri ve otopark yer alan projede, balıkçıların teknelerini güvenli bir şekilde bağlayabilecekleri, bakım ve onarımlarını yapabilecekleri tüm detaylar düşünüldü.

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Balıkçılık Giresun’umuzun en önemli geçim kaynaklarından bir tanesidir. Balıkçılarımız zaman zaman bizlere gelip teknelerinin bakımlarını yapacakları bir çekek yeri olmadığını anlatıyorlar. Bizlerde bu kapsamda Teyyaredüzü bölgesinde Tekne Çekek Yeri Projesi uygulayacağız. Çok güzel ve çok geniş kapsamlı bir proje olacak. Projemiz tamamlandığında balıkçılarımız çok mutlu olacaklar. Şehrimizde sahil bölgemize yaptığımız yatırımlar ve güzelleştirmeler herkes tarafından takdir ediliyor. Balıkçılarımız için yapacağımız Tekne Çekek Yeri Projesi de modern görünümüyle ve doğaya uygun mimarisiyle kıyı kenti olan Giresun’umuza ve sahilimize artı değerler katacak. Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projemizin de şimdiden memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Halkımızdan aldığımız desteklerle, halkımıza yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN