Sıvacılık Mesleği Sınavı Yapıldı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Mesleki Yeterlilik Belgesi sıvacı sınavı yapıldı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı üyelerde çalışan ustalara yönelik yapılan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları TOBB MEYBEM A.Ş.  uzmanları tarafından gerçekleştirildi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlenen yazılı sınavların ardından Giresun Küçük Sanayi Sitesi’nde yer alan Günaydın İnşaat firma binasında yapılan uygulama sınavları iki gün sürdü.

Giresun’da faaliyet gösteren sıvacılık mesleği işiyle iştigal edenlere yönelik yapılan sınavları yerinde inceleyen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın;”Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından organize edilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meybem A.Ş. tarafından gerçekleştirilen sınavlarda bu hafta sıvacılık mesleği üzerine çalışanlarımız ter döktü.Devletimizin Sigorta İşsizlik Fonu tarafından maliyetini karşıladığı sınavlar önümüzdeki süreçte de devam edecektir.Ayrıca Kasım ayı içinde metal saç işleme ve ahşap kalıpçılık alanlarında sınavlar gerçekleştirmeyi planlamaktayız.”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN