Şenlikoğlu Sizin Garantiniz Benim!

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Cumhur İttifakı Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu çok önemli açıklamalar yaptı.

Şenlikoğlu şöyle konuştu;”Şehrimizin geleceğini düşünerek, tüm hemşehrilerimle sımsıkı bir bağ kurduk ve gönül birlikteliği ile yolumuza devam ediyoruz. Farklı görüşte olan arkadaşlarımız olabilir, farklı siyasi partiler olabilir ama bizim önceliğimiz şehrimizin hizmet almasıdır.

Bakın; Belediyede ekmek parası için çalışan kardeşlerimiz var.Ailelerinin geçimlerini idam eden arkadaşlarımız var. Her zaman söyledim yine tekrar ediyorum. O arkadaşlarıma da sesleniyorum, sizin garantiniz benim!

Bizi başkaları ile karıştırma çabalarına girenlere sesleniyorum! Aytekin Şenlikoğlu helali ile, alınteri ile işini yapan, ekmeğini kazanan kimsenin hakkını yemez!Kimseyi ekmeğinden etmez! Kimseyi işten çıkarmaz!

Bu maksatlı söylemleri  kimin çıkardığını biz biliyoruz.Böyle ucuz ve gayri ahlaki ithamlarda ve iftiralarda bulunmak tam manasıyla bel altı siyasi hamlelerdir. Biz kimseyi bir takım ayak oyunları ile o partiye oy verdin, bu partiye oy verdin diye hiç bir zaman ötekileştirmedik, konumunu etkilemedik. Sokakta hamdolsun her görüşten hemşehrilerimiz bizi bağrına basıyor, kucaklıyor. Biz Yaratılanı,Yaratandan ötürü seviyoruz çünkü.Biz herkesin başkanı olacak ve herkesin teminatı olacağız.Bu çok net bir şekilde bilinmelidir.Biz bu şehri hizmete bağacak ve yanında önemle vurgu yaptığımız gönül belediyeciliğini getireceğiz. Biz bu şehrin çocuklarının, evlatlarımızın, çalışanlarımızın bir daha sıkıntı yaşamamaları için göreve soyunduk.

Kurumsal bir düzen ve işleyen , aksamayan, mükemmel bir yapı yaratmak için sorumluluk aldık. Bizim olduğumuz yerde kaos, bizim olduğumuz yerde belirsizlik, bizim olduğumuz yerde dram ve hayal kırıklığı olmaz .Biz Belediyeciliğin kitabını yazdık ve bu kitabı hamdolsun tüm Türkiyede herkese örnek çalışmalar diye gururla okutuyoruz. Bizim tek gayemiz şehrimize hizmet sunmak. Asıl olan mevzu Giresun ise gerisi teferruattır . İnşallah bu şehir için hep birlikte gerekeni yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi her daim muhafaza edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN