Şenlikoğlu'dan Önemli Açıklamalar

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala çok önemli açıklamalar yaptı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala çok önemli açıklamalar yaptı.

İlimizin ve ülkemizin çok kritik bir sürece girdiğine dikkat çeken Şenlikoğlu, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde ilimizin ve ülkemizin geleceğine oy vereceğiz” dedi.

CHP’li Kerim Aksu başkanlığındaki Giresun Belediyesi’nde Giresun’un geleceğini ipotek altına alan kararlara imza atıldığına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Giresun’umuz yerel yönetimde son 10 yılını boşa harcadı. Şehrimiz hizmet fakiri, çevresindeki illere imrenen bir şehir haline geldi. Verilen sözler tutulmadı. Personel maaşlarını, elektrik faturalarını dahi ödeyemeyen belediye yönetiminde yapılan yanlışlıklar nedeniyle ilimizin geleceği de ipotek altına alındı. Piyasaya olan borcunu dahi ödeyemez hale gelen belediyenin, borçlarına karşılık uzun vadeli çeklerle günü kurtarmanın, Giresun’umuzun geleceğini ise ateşe atmanın derdine düştüğünü duyuyoruz. İlimizin geleceğini karartan bu yönetim zafiyetine 31 Mart’ta halkımızın gereken cevabı sandıkta vereceğine inanıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı ile Giresun’u yeniden ayağa kaldıracaklarını kaydeden Şenlikoğlu, “MHP’li ve Ülkücü kardeşlerimizle, ağabeylerimiz ile, dostlarımızla oluşturduğumuz Cumhur İttifakı Giresun’umuzun geleceği için halkımıza yeniden umut oldu. Üzerimizdeki tarihi sorumluluğun farkındayız. Bu şehri hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için gönüllüyüz. Projelerimiz hazır, kaynaklarımız hazır. İlimizi yeniden ayağa kaldıracak, şahlandıracak devasa hizmetler için her türlü hazırlığımız tamam. Sadece halkımızdan plan ve projelerini hazırladığımız Giresun’umuzun geleceğini yeniden inşa edeceğimiz yatırımlarımızı hayata geçirmek için yetki istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN