Şehit Ailesi ve Gazi Ziyareti

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Doğankent ilçesinde 2 şehidimizin ailesi ile 1 gazimizi evlerinde ziyaret etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 10 Nisan Salı günü Doğankent ilçesinde 2 şehidimizin ailesi ile 1 gazimizi evlerinde ziyaret etti.
 
Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Doğankent İlçesinde 10 Nisan Salı günü gerçekleştirdiği Muhtarlar Toplantısının ardından ilçede şehit ve gazi ailesi ziyaretinde bulundu.
 
Tunceli’de 1980 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen J. Üsteğmen Mehmet Alim ile 1987’ de yine Tunceli’de silah kazası sonucu şehit olan J. Çavuş Mehmet Durkaya’nın ailelerini evlerinde ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları aileye baş sağlığı dileklerini ileterek, sorun ve isteklerini dinledi.
 
Ardından 2016 yılında Doğankent Yaşmaklı Barajı sahasında meydana gelen patlamada sağ ayak bileği kopan baraj görevlisi Abdurrahman Bekirefendioğlu’nu evinde ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, gazimiz ve ailesinin sıkıntılarını dinledi. Gazimize geçmiş olsun dileklerini ileterek, 2016 yılında yaşanan olay ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, ziyaretlerde kendisine iletilen sorun ve isteklerin imkânlar ölçüsünde çözümü için yetkililere talimat verdi.  


 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN