Sanayi Sitesi Girişine Düzenleme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi şehrin farklı noktalarında üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Hazırlanan çalışma programı kapsamında şehir genelinde üst yapı çalışmalarını sürdüren Giresun Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere yeni kaldırım, bozuk ve düzensiz olan mevcut kaldırımlarda da yenileme çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri tarafından Gedikkaya Mahallesi Büyük Sanayi Sitesi girişindeki mevcut kaldırımda yenileme çalışmalarına başlanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ile Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından koordineli olarak yürütülen çalışma kapsamında mevcut kaldırımın zamanla bozulması ve ayrıca bölgede yapılan inşaat çalışmaları sırasında da zarar görmesi ile tamamen kullanılamaz hale gelmiş olması nedeniyle yenileme çalışmaları başlatıldı.

Kaldırım yenileme çalışmalarına başlayan ekipler, ilk etapta bozuk olan mevcut kaldırımın tamamen sökümünü yaptı. Ardından alt zemin düzenlemesi, yağmur suyu oluklarının yapımı, bordür taşlarının dizilmesi ve daha sonrada modern parke taşları ile üst zemininin yapımına başlanılacak. Kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından bölgenin kaldırım ihtiyacı giderilmiş olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN