Sahil Şeridinde Temizlik Başladı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahil şeridi ile plajlar bölgesinde geniş kapsamlı çöp toplama ve çevre temizlik çalışması başlattı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren birim yetkilileri şunları söyledi; “Müdürlüğümüz ekipleri şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Yol yıkama, ot biçme, çöp toplama ve benzeri temizlik çalışmaları belirli program dâhilinde yapılıyor. Ayrıca bir diğer ekip tarafından da sahil yolu ve plajlar bölgesinde de geniş kapsamlı yabani ot temizliği ve çöp toplama çalışması yürütülüyor. Bahar ayının gelmesi ve havaların ısınmaya başlaması ile birlikte şehir genelinde çalışma yapılmaya devam edilecek. Vatandaşlarımızın temiz bir şehir için destekleri bizler için son derece önemli. Yaşadığımız şehri beraber temiz tutmalıyız.”

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, genel temizlik çalışmaları dışında şehir genelinde bulunan tüm çöp kovaları ve konteynerlerinin de periyodik olarak ilaçlanıp yıkama yapıldığını kaydettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN