Planlı İlk Ziyaret Şebinkarahisar İlçesine

PAYLAŞ

Giresun Valisi Enver Ünlü, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında planlı ilk ziyaretini Şebinkarahisar ilçesine gerçekleştiren Vali Ünlü, Kaymakam Taner Tengir ve Belediye Başkanı Şahin Yılancı’dan ilçe hakkında bilgi aldı.

İlçe Merkezinde yöresel ürünlerin yer aldığı “Organik Pazar” yerinde incelemelerde bulunan Vali Ünlü’ye Belediye Başkanı Şahin Yılancı tarafından organik Pazar ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Yılancı, Vali Ünlü’ye Belediye Hizmet Binası ve çevresinde yaptığı entegre projelerle birlikte kent meydanı projesi, eski çarşı ve Pazar yeri projeleri hakkında bilgi aktararak, belediye tarafından yaptırılan, hamam, yüzme havuzu ve sosyal alanları gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
Belediye ziyaretinin ardından Şebinkarahisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ünlü, İlçe Kaymakamı Taner Tengir’den ilçenin emniyet, asayiş, eğitim, sağlık, KÖYDES çalışmaları ve yatırımlar hakkında brifing aldı.

Vali Ünlü, Belediye Hizmet Binası girişindeki “Belediye Müzesi”ni gezerek, müzede sergilenen eserler hakkında bilgi aldıktan sonra, ilçe merkezindeki tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerde bulundu.

Meydandaki tarihi İstiklal Çeşmesi’nden su içen Vali Ünlü, Atatürk Evi Müzesi, Fatih Camii, Eski Çarşı ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Taşhanlar’da incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Şebinkarahisar ilçe ziyareti sırasında cadde ve sokaklarda yürüyerek gezen Vali Ünlü, karşılaştığı vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek, bazı esnaflarında işyerlerine girerek yaptıkları işlerle ilgili bilgi aldı.

Vatandaşların ve esnafların yakın ilgi gösterdiği Vali Ünlü, ziyaretin anısına vatandaşlarla ve esnaflarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN