Murat KILIÇASLAN Aday Adaylığını Açıkladı

Sayın Başkanım, Çok Kıymetli Belediye Başkan Aday Adayı Arkadaşlarım, AK Partimizin her kademesinde görev alan muhterem başkanlarım. Halka hizmeti HAKK'a hizmet bilen kıymetli Belediye Başkanlarım, İl Genel Meclisi Üyelerim ve Belediye Meclisi Üyelerim.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Sayın Başkanım,

Çok Kıymetli Belediye Başkan Aday Adayı Arkadaşlarım,

AK Partimizin her kademesinde görev alan muhterem başkanlarım.

Halka hizmeti HAKK’a hizmet bilen kıymetli Belediye Başkanlarım, İl Genel Meclisi Üyelerim ve Belediye Meclisi Üyelerim.

Uzaktan yakından bizi kırmayıp bize destek olan değerli gönüldaşlarım,

Hizmetin en güzeline layık Aziz Giresunlu hemşerilerim,

Basınımızın Güzide Temsilcileri,

Konuşmama başlamadan önce hepinizi saygılarımla selamlıyorum.

Bu gün burada AK Parti’den Giresun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığıma ilişkin Basın Açıklaması yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Bu itibarla bana bu imkânı sağlayan başta AK Parti İl Teşkilatımız olmak üzere bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

Değerli Basın Mensupları,

Bugün buraya, doğup büyüdüğüm, havasını teneffüs edip suyunu içtiğim memleketim, Giresun’umun makus talihini değiştirmeye ve layık olduğu yere getirmeye talip olduğumu siz değerli dostlarımla paylaşmak ve ilan etmek için toplanmış bulunuyoruz.

Benim için bugün çok önemli bir gün, bugün belediyecilikteki, halka hizmetteki tüm tecrübelerimi, deneyimlerimi ve hizmet aşkımı Giresun Belediye Başkanlığına aday adaylığımı yaparak artık Giresun’umuza aktarmak için yine benim için çok değerli olan sizlerin huzurunda açıklıyorum.

Niçin Giresun Belediye Başkanlığına aday oluyorum?

Görüyorum ki Giresun’umuzun acilen değişime, gelişime, ayağa kalkıp, bölgemizin ve ülkemizin parlayan yıldızı olmaya kısacası hizmete ihtiyacı var.

Şehrimizin sorunlarının neler olduğunu biliyor musunuz?

Trafik, yol, otopark, çarpık kentleşme, çevre temizlik sorunu, derin deşarj, güney yolu sorunu başlıca maddelerimizden küçük bir kısmı.

Şehrimizin sorunlarını da bu sorunların çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz.

İşte bu kardeşiniz bütün sorunları çözecek ve Giresun’umuzu yaşanabilir, modern bir kent haline getirebilecek bilgi, birikim, liyakat ve tecrübeye sahip ve hazır olduğunu düşündüğü için bugün Giresun Belediye Başkanlığına talip oluyor.

Doğup büyüdüğüm şehrimde beni Murat KILIÇASLAN yapan siz kıymetli hemşehrilerime, partimizin kurucusu sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a vefa borcumu ödemek için bu göreve talibim.

Partimiz bizi bu kutsal ve meşakkatli göreve layık görür, halkımız teveccüh eder, Rabb’im de Karadeniz’in incisi Giresun’u bize yönetmeyi nasip ederse; bu kardeşiniz bütün mesaisini şehrimizin sorunlarını çözmeye harcayacaktır. Dün olduğu gibi bugün de bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Belediye sorunlarını nasıl mı çözeriz?

Belediye personellerinin verimini arttırarak, kaynakları doğru kullanarak, başta sayın Cumhurbaşkanımız sonra Hükümetimizin, milletvekillerimizin, teşkilatımızın ve siz değerli hemşerilerimizin desteği ile inanın Giresun’da aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacak.

Bakın ilimizle komşu iller arasındaki makas iyice açılmakta. Giresun her geçen gün komşu illere bakıldığında Valisi olan bir köy konumuna dönüşmektedir. Bu duruma her Giresun’lu gibi benimde gönlüm razı değil. Bu gidişata artık dur demek için buradayım.

Kıymetli arkadaşlar; biz büyük bir aileyiz, siyaset halka hizmet yolunda bayrak yarışıdır. Ben politikacı değilim, siyaset adamıyım. Partim beni eğer aday gösterirse diğer aday adayı kardeşlerimle, teşkilatımla, vekillerimle bir olup, Giresun’umuzun her kesiminden oy alacağıma ve belediye başkanı olacağıma güvenim ve inancım tamdır.

Benim bu ile Belediye Başkanı olmam demek; Mhp’li, Chp ‘li AK Parti’li, Saadet Parti’li velhasıl kelam Giresun’da yaşayan tüm vatandaşların Belediye Başkanlığını alması demektir. Bu vesile ile ilimizde yaşayan her kesimden ve her görüşten insanımızın oylarına talibim.

Şunu da söyleyeyim, şayet teşkilatım beni değil de bir başka kardeşimizi aday gösterirse ben yine aynı şekilde seçim sathı boyunca tüm emeğimle, tüm gücümle o kardeşimize de destek vereceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle önümüzdeki seçim sürecinin, Ülkemiz ve Giresun’umuz ve aziz Milletim için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şeref verdiniz sağolun, varolun, Rabb’im yâr ve yardımcımız olsun. ALLAH’ a emanet olun.

 

 

Murat KILIÇASLAN

AK PARTİ

Giresun Belediye Başkanı Aday Adayı

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN