Muhtarlarla Toplantı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 12 Şubat Pazartesi günü Güce İlçemizde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 12 Şubat Pazartesi günü Güce İlçemizde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 
 
Güce ilçesine gelişte ilk önce Güce Kaymakamlığına uğrayan Vali Sarıfakıoğulları, Güve Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı ve Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’den ilçe hakkında bilgi aldı.
 
Ardından saat 17:15’de Güce Müftülüğü Toplantı Salonu’nda ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla, il ve ilçedeki daire amirlerinin de katılımıyla bir toplantı yapan Vali Sarıfakıoğulları, toplantının amacı hakkında bilgilendirme yaparak, daha iyi hizmet sunumu yapabilmek için mahalli idarelerin yöneticileri olan belediye başkanları ve muhtarlarla yapılan bu tür toplantıların devam etiğini söyledi.
 
İl Merkezi ve merkeze bağlı beldelerde bu amaçla gerçekleştirilen toplantıların tamamlandığını ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan ilçenin huzur ve asayişi için çevrelerinde gördükleri her türlü olumsuzluğu zaman kaybetmeden ilgili mercilere iletmelerini istedi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan özellikle terör ve uyuşturucu konusunda çok dikkatli olmalarını isteyerek, bu gibi durumların tespit edilmesi halinde anında kolluk kuvvetlerini bilgi verilmesinin önemine dikkat çekerek, muhtarların her konuda bölgelerinde bulunan vatandaşların talep ve şikayetlerini ilgili mercilere iletmelerini söyleyerek, muhtarlardan bu toplantı da başta asayiş, güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı ve ulaşım olmak üzere taleplerini aktarmalarını istedi.
 
Kamu idaresinin vatandaşa hizmet etmek için var olduğunu ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan bölgelerinde varsa sosyoekonomik konularda veya yardıma muhtaç olan vatandaşların kendilerine bildirilmelerini isteyerek, kamu olarak bu tür vatandaşlara gerekli yardımın ve çözümün ulaştırılması için tüm imkanların seferber edileceğini söyledi. 
 
Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Güve Kaymakam Vekili İsmail Ayhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı J.Alb. B.Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı A.Mürşit Gürel, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, il ve ilçedeki daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN