Merkez Köy Muhtarlarını Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve beraberinde bulunan meclis üyeleri yeni hizmet binasına taşınan Giresun Merkez Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve beraberinde bulunan meclis üyeleri yeni hizmet binasına taşınan Giresun Merkez Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Hacısiyam Mahallesi Tuna Sokak üzerinde bulunan yeni hizmet binasını ziyaret eden Başkan Aksu’yu Giresun Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bayazıt Köyü Muhtarı Ertuğrul Oksal ve diğer köy muhtarları karşıladı.

Muhtarların köylerinde olan sorun ve sıkıntılarını kendilerinden bizzat dinleyen Başkan Aksu, “Birlikte el ele olduğumuz sürece başaramayacağımız hiç bir şey yok. Ben her zaman sizin yanınızdayım. Bizlerden ne gibi talebiniz olursa olsun, imkanlarımız doğrultusunda yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Muhtarlık bir mahallenin, bir köyün 24 saat sorumluluğunu üstlenmektir. Giresun Merkezde böyle güzel bir derneğin olması da siz muhtarlarımız için ayrı bir prestijdir. Yeni yeriniz hayırlı olsun.” dedi.

Dernek Başkanı Ertuğrul Oksal’da, Başkan Aksu’ya yeni dernek binasının yapımında yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN