Manasur Piknik Alanına Çocuk Parkı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediyesi tarafından hizmete giren ve en güzel, en özel günlere ev sahipliği yapan Manasur Piknik alanı  çocuk parkına da kavuştu.

Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener’in talimatıyla hizmete giren yeni konseptiyle vatandaşlarımıza aynı anda hem piknik yapma hem de eğlenme fırsatı sunan, düğün, kına, nişan ve sünnet eğlencelerinin vazgeçilmesi haline gelen Görele Belediyesi Manasur Piknik alanımıza çocuk oyun parkı da kuruldu.
 

Manasur Piknik alanımızı ziyaret ederek, yapılan çocuk parkını yerinde inceleyen Belediye Başkanı  Tolga Erener, Piknik alanına kazandırılan çocuk oyun parkının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Vatandaşlara ve çocuklara yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı  Tolga Erener, “İlçemiz hizmet ve yatırım anlamında gelişmeye, genişlemeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın gözdesi haline gelen mesire alanımızın çocuk parkı ihtiyacını da belediyemiz olarak giderdik. Aileler doyasıya pikniklerini yaparken, çocukları da parkımızda eğlenebilecekler. Parkımızda her şey düşünülerek dizayn edilmiştir. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN