LGS Birincisi Ayşenaz Cebeci'ye Ödül

 Vali Enver Ünlü, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan başarılı öğrencimiz Ayşenaz Cebeci'yi kabul etti.

PAYLAŞ

Valilik Makamında 18 Temmuz Salı günü saat 12.00’de gerçekleştirilen ziyarete; İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Merkez Kanuni Ortaokulu Okul Müdürü Onur Ural ve Sınıf Rehber Öğretmeni Kadriye Nayır Ayeser ile Ayşenaz Cebeci’nin babası Mustafa Turan Cebeci ve annesi Güray Cebeci katıldı.

Ziyarette Vali Ünlü, ilimizi gururlandırarak büyük bir başarıya imza atan Merkez Kanuni Ortaokulu öğrencisi Ayşenaz Cebeci’yi ödüllendirdi.

Vali Ünlü, bu başarının oluşmasında emeği ve katkısı bulunan tüm idareci, öğretmen ve Cebeci ailesini tebrik ederek, Ayşenaz Cebeci’nin başarılarının devamını diledi.

Ziyaretin devamında Ayşenaz Cebeci’ye gelecek planları hakkında sorular soran Vali Ünlü, Cebeci ailesiyle de bir süre sohbet etti. Çocuklarının başarısından duydukları gurur ve mutluluğu ifade eden Cebeci ailesi, Vali Ünlü’ye nazik kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Gençler geleceğin umududur.

LGS’de 500 tam puan alan Ayşenaz Cebeci ve değerli ailesini misafir ederek başarılarından dolayı tebrik ettik. Rabbim tüm evlatlarımızın yollarını ve bahtlarını açık eylesin.” sözlerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN