Keşap'ta Yardım Eli Projesi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların “Yardım Eli Projesi” kapsamında ihtiyaçlarını karşılıyor.  Keşap’da bulunan 65 yaş üstü, engelli ve ihtiyaç sahibi olan kişilere yönelik ev temizliği hizmeti veriliyor. Proje başladığından itibaren 16 eve hizmet verildi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür” ‘Yardım Eli Projemiz’ kapsamında ilçemizde bulunan 65 yaş üstü, engelli ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın evlerinde görevli arkadaşlarımız gidiyor. Biz belediye olarak hemşehrilerimizin yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Her daim iyi güne de kötü günlerinde de yanlarında olmak için çalışmalar yürütüyoruz. Ekiplerimiz, evlerini temizliyor ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizim kendi tespit ettiğimiz 20 hane bulunuyor. Şu ana kadar 16 eve görevli arkadaşlarımız gitti. Çalışmaları da devam ediyor.  Keşap Belediyesi olarak toplumsal değerlere sahip çıkmanın anlamını en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Belediye boyutunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Onların hayır duaları bize yetiriyor. Çünkü belediyecilik gönül işidir” dedi.

Yardım Eli Projesinden yararlanmak isteyen ve konuyla alakalı bilgi almak isteyen vatandaşların Keşap Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü  0454 641 40 44/ 110 iletişim numarasından ile yada direk başvuru yapıp bilgi alınması gerektiği paylaşıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN