Kartlı Su Sayacı Yükleme Noktaları Oluşturuldu

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi vatandaşlarına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir genelinde birçok mesken ve işletmelerde kullanılan akıllı su sayaçları sayesinde binlerce aboneye fatura ve kullanma kolaylığı açısından çok daha avantajlı ve sıkıntısız su hizmeti sunuluyor. Akıllı sayaç kullanan vatandaşlarımız sayaçlarına önceden yükleme yaparak suyu hem tasarruflu, hem de bütçelerini sarsmayacak şekilde kullanıyorlar.

Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından oluşturulan sistem ile vatandaşlarımıza sorunsuz hizmet sunuluyor. Kartlı Su Sayacı kullanan vatandaşlarımızın yüklemelerini daha kolay bir şekilde yapabilmeleri için yeni yükleme noktaları oluşturuldu. Daha önce sadece Debboy mevkiinde bulunan belediye hizmet binasında yapılan yüklemeler, artık şehir genelinde oluşturulan 3 farklı noktada da yapılabilecek.

Bu kapsamda vatandaşlarımız Kartlı Su Sayaçlarının yüklemelerini Debboy mevkii belediye ek hizmet binasında hafta içi ve hafta sonu 08.00 ile 23.00 saatleri arasında gerçekleştirebilecek. Ayrıca Aksu Mahallesi Muhtarlık Binası, Teyyaredüzü Mahallesi Otobüs Terminali ve Şeyh Keramettin Mahallesi belediye ek hizmet binasında ise hafta içi her gün saat 08.00 – 17.00 arasında yükleme yapabilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN