Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

Giresun ili Bulancak ilçesi Arifli köyünde 21 Şubat 2024 günü bir şahsın köy evinde bulunan 20.000 TL yaklaşık maddi değeri olan inşaat demirleri ve aynı köyden başka bir şahsa ait evinin bahçesinde bulunan yaklaşık 20.000 TL değerinde bakır kabloların çalındığı bildirilerek şikâyette bulundu. 

PAYLAŞ

 
- Giresun ili Bulancak ilçesi Şeyhmusa köyünde 21 Şubat 2024 günü bir şahsın köy evinde bulunan 1 adet bakır tava ve 10.000 TL yaklaşık maddi değeri olan inşaat demirleri ve aynı köyden başka bir şahsın köy evinde bulunan 1 adet bakır kazan ile 8.000 TL değerinde inşaat demirlerinin çalındığı bildirilerek şikâyette bulunuldu. 

- Giresun ili Piraziz ilçesi Narlık köyünde, 21 Şubat 2024 günü bir şahsa ait köy evinde bulunan 3 adet bakır kazan ve yaklaşık 12 metre bakır telin çalındığı bildirilerek şikâyette bulunuldu. 

Giresun İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri ile Bulancak ve Piraziz İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan müşterek araştırma neticesinde; olayla ilgili olduğu tespit edilen O.S. şüpheli şahıs, yakalanmış olup, adli işlemleri sonucunda tutuklanarak Espiye L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN