Hastaneler Bölgesinde Merdiven Çalışması

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Belediye ekipleri şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdi. Acil ihtiyaç olan bölgelerin tespitleri yapılıp çalışmalar başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Teyyaredüzü Mahallesi’nde bulunan hastaneler bölgesinde merdiven yapım çalışmalarına başlanıldı.

Bölgede başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler veren yetkililer şunları söyledi; “Ekiplerimiz Devlet Hastanesi ile Diş Hastanesi arasında bulunan mevcut demir merdivenin güçsüz olması ve tehlike arz etmesinden dolayı bir bölümünde güçlendirme çalışması yaparak daha sağlam ve dayanıklı hale getirdi. Merdivenin toprak alanda kalan bölümü ise tamamen sökülerek beton merdiven yapımına başlanıldı. Alt zemin düzenlemesi ve merdiven kalıplarının hazırlanmasının ardından beton dökümü yapılacak. Ardından demir korkuluk çalışması da tamamlanarak merdiven yeniden kullanıma açılacak.”

Belediye çalışmalarına ağırlık verildiğini söyleyen yetkililer Giresun’un hizmete doyacağını belirterek şu bilgileri verdiler; “Nerede, hangi mahallede, hangi sokakta vatandaşlarımızın ne gibi ihtiyacı var bunların tespitini yapıp, gelen istek ve talepleri de en iyi şekilde değerlendirip çalışmalarımıza ona göre yön vereceğiz. Günü kurtarmak adına değil, kalıcı çalışmalar yaparak hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Şehir genelinde ulaşmadığımız, kapısına hizmet götürmediğimiz tek bir hanemiz bile kalmayacak. Şehrimiz adeta hizmete doyacak. Bu anlayış ve bilinç ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Belediye ekipleri şehrimizin engebeli bir yapıya sahip olması nedeniyle büyük bir ulaşım kolaylığı sağlayan merdivenlerin tespitini yapıp, ihtiyaçlar doğrultusunda yenileme ve ihtiyaç olan bölgelere de yeni merdivenler yapmaya devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN