GİRTAB Toplantısı Yapıldı

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin 2018 yılı II. Olağan Meclis Toplantısı, Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin 2018 yılı II. Olağan Meclis Toplantısı,   Vali  Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.
 
Valilik Toplantı salonunda 21 Kasım Çarşamba günü saat 13:30’da gerçekleştirilen toplantıda, Turizm Altyapı Hizmet Birliğince 2018 yılı içinde yapılan faaliyetleri, projeleri ve birlik bütçesi görüşüldü.
 
Toplantı açılışında konuşan Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’un tanıtımı ve turizm yönünden gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Turizm Altyapı Hizmet Birliğinin (GİRTAB) olağan meclis toplantısında, yıl içinde il turizminin gelişmesi için yapılan çalışmaların değerlendirileceğini ve gelecek sene için yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritasının çizileceğini söyledi.
 
İlimizin; yayla, deniz ve kültürel yönden zengin bir turizm potansiyeline sahip olduğuna dikkat çeken Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’un bölgede turizm merkezi olabilmesi için tüm kurumların, ortaya koyacakları projelerle birlikte işbirliği içinde çalışmasının önemine değindi.
 
2019 yılı bütçesinin kabul edildiği toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN