Giresunspor için Dayanışma Gecesi Yapılacak

PAYLAŞ

Giresunspor kulübü  28 Mart 2020 Cumartesi günü saat 20.00’da İstanbul Kartal Titanic Otel’de kulüp yararına gece düzenleyecek.
Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sacit Ali Eren geceyle ilgili yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusunun yanı sıra şu ifadelere yer verdi:
“Giresunspor’umuz ligde hedefine doğru adım adım ilerlerken bizler de takımımıza destek sağlaması amacıyla böyle bir gece düzenlemeye karar verdik. Giresunspor, Giresun şehrinin en büyük markası. Biz bu sene camia olarak 43 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirmek istiyoruz. Bu bağlamda şehir, camia, taraftar, teknik kadro ve futbolcularımızla birlikte büyük bir kenetlenme örneği göstermemiz gerekiyor. Takımımız için düzenleyeceğimiz destek gecesi öncesi milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, şehrimizin diğer mülki amirleri, sivil toplu örgütleri, işadamlarına ve Giresunspor sevenlerine ziyaretlerde bulunacağız.”
28 Mart 2020 Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenecek olan gecemizin biletleri 2 Bin TL olup bir bilet iki kişiliktir. Gecemizde birbirinden değerli sanatçılarımız sahne alacak ve gecenin sonunda kazanan Giresunspor’umuz olacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN