Giresunspor'a Moral Ziyareti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Spor Tesislerini ziyaret ederek, Teknik Direktör Yılmaz Vural'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, takımın antrenman çalışmalarını izledi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Spor Tesislerini ziyaret ederek, Teknik Direktör Yılmaz Vural’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, takımın antrenman çalışmalarını izledi.
 
Giresun Spor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kulüp binası girişinde karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, bir süre antrenman sahasında çalışma yapan futbolcuları izledi.
 
Geçtiğimiz hafta takımın başında ilk maçına çıkan yeni Teknik Direktör Yılmaz Vural’a hoşgeldiniz diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, bugün doğum günü olan takım oyuncusu Mert Örnek’in de doğum gününü kutladı.
 
Takımın son durumu hakkında Kulüp Başkanı Bozbağ’dan bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları "Giresunsporumuza desteğimiz her zaman devam edecektir. Devlet olarak spora verdiğimiz önem, biraz önce inşaat çalışmalarının son hızla devam ettiğini müşahede etiğimiz Çotanak Stadımız ve yüzme havuzumuzun Giresun’a sağlayacağı altyapı katkısı olarak önemli bir yere sahiptir. Bu çalışmaların tamamlanması ile bölgemizin çehresi değişecek. Bu renklere gönül verdik. Bu sene süper lige yükselirsek o zaman bu eserler çok daha anlamlı, çok daha güzel olacak. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız süper lig hedefimize bu yıl ulaşacağımıza inanıyorum. Ama en önemlisi bu kulübün yaşaması lazım. Bu kulübe herkesin katkı sağlaması lazım. Taraftarlık ruhunu ayakta tutmak adına küçük katkılar da olsa herkesin gücüne göre katkıda bulunması kulübün hedefine ulaşması için çok önemli. Geçtiğimiz hafta göreve başlayan yeni hocamıza hayırlı olsun diyor, takımımıza çıkmış olduğu bu zorlu yolculukta başarılar diliyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN