Giresun Fotoğraf Yarışması

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen Giresun'da Kültür ve Yaşam konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması jüri heyeti değerlendirme toplantısı yapıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Giresun’da Kültür ve Yaşam” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması jüri heyeti değerlendirme toplantısı yapıldı.

Giresun Belediyesi öncülüğünde, Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) işbirliğinde organize edilen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından onaylı yarışmaya 296 katılımcı tarafından 995 fotoğraf gönderildi. 24 katılımcının 57 fotoğrafı şartnameye uymadığı tespit edildi. 277 katılımcının şartnameye uygun 940 adet fotoğrafı değerlendirmeye alındı.

TFSF Temsilcisi Abdullah Sezgin başkanlığında toplanan jüri üyeleri, Ahmet Yusufağaoğlu, Ata Yakup Kaptan, Halil İbrahim Tutak, Hamit Yalçın, Ömer Yağlıdere tüm fotoğrafları değerlendirdiler. Jüri heyeti tarafından ilk tur elemesinde 1 oy alan 134 eser ikinci tura geçti. İkinci turda 2 oy alan 85 eser üçüncü tura geçti. Üçüncü turda 3 oy alan 50 eser dördüncü tur olan final bölümüne geçmeye hak kazandı. Final bölümünde ise 8 eser derece ve özel ödül alırken, diğer 42 eser ise sergileme ödülüne laik görüldü.

Yarışmanın sonuç bildirgesi Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından 23 Nisan 2018 tarihinde www.tfsf.org.tr ve www.giresun.bel.tr adreslerinden resmi olarak ilan edileceği açıklandı.

Farklı illerden şehrimize gelen TFSF temsilcisine ve jüri üyelerine Belediye Başkanı Kerim Aksu adına, Giresun Belediye Başkan Vekili ve Jüri Üyesi Ahmet Yusufağaoğlu, emeklerinden dolayı teşekkür edip, fındık başımızın tacı heykeli ve fındık hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN