Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliğinin katkıları ile, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının katıldığı masa tenisi turnuvası 10-11 Haziran tarihinde gerçekleşti.

PAYLAŞ

56 çalışanın katıldığı turnuvada sporun teşviki , moral ve motivasyonu yükseltmenin yanı sıra oldukça eğlenceli bir etkinlik oldu.

Turnuvayı Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Erol Can ile birlikte masa tenisi il hakemleri Nuri Akın, Sebahattin Şahin, Yakup Gün, Nurcan Şahin, Arif Emre Akın, Sinem Mıhçı, Dilşad Şahin, Tuğçe Yavuz, Orhan Küçükyıldız yönettiler.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Erol Can " Bu turnuvanın planlanması ve gerçekleşmesi bizleri de ayrıca mutlu etmiştir. Temennimiz tüm kurumlarda gerçekleşmesi adına öncü olmasıdır. Bizimle birlikte turnuvada emek veren ve misafirperverliği için Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı'ya teşekkür ederiz." dedi.

Turnuvayı ferdi erkeklerde  3. bitiren Sezgin Dursun, 2. bitiren Miraç Özkan, 1. bitiren Alican Şahin, ferdi kadınlarda 4. bitiren Lütfiye  Özbaş, 3. bitiren Aslı Vural, 2. bitiren Beyzanur  Yıldırım, 1. bitiren Ayten Elmalı'ya madalyalarını ve kupalarını Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı takdim etti.

Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı" Turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın sosyal etkinliklere katılımıyla moral ve motivasyonları artmaktadır. Bu bağlamda farklı sosyal etkinlikler de planlamaktayız. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde etkin rol alan arkadaşlarıma, desteklerini bizden esirgemeyen Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Çalgan'a , Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Erol Can'a, katılan hakemlerimize teşekkür ediyorum. Turnuvada derece yapan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN