Gençler Bizler İçin Çok Önemlidir.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet'inde katıldığı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’inde katıldığı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilciliği yeni binasının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Gençlik bizler için çok çok önemlidir. Gençlerimizde adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük gibi bu beş temel olduktan sonra o gençliği hiçbir güç yıkamaz” dedi.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ise, temsilciliğin kurulmasına destek sağlayan Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener’e teşekkür ederek, “Buralar güzel birer yuva. Böyle yerler kolay açılmıyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Kendisine, ekibine. Ama bu mekanlar bir başlangıç surdaki bir gedik gibi. Bundan sonra buraları bir ilim irfan yuvasına, gençlerin kaynaştığı, birbirleriyle tanıştığı, burada kendilerini geliştirdikleri, gelecek adına bir çok işi planlayıp uygulayabilecekleri bir mekan haline dönüştürmemiz lazım. İşte burası inşallah başta Görele'nin, Giresun'un, sonra ülkemizin, sonra dünyanın çehresini değiştirecek nesiller yetiştirmesine vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, daha sonra TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’i makamında ağırlayarak, ilçenin kültürü olan kemençe hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN