Garip Yeniden Yürüyecek

Araç çarpması sonucu felç olan ve Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Hayvan Barınağı'na getirilen Garip isimli köpek, arka ayaklarına takılan yürüteçle yeniden yürümeye başlayacak.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Araç çarpması sonucu felç olan ve Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Barınağı’na getirilen Garip isimli köpek, arka ayaklarına takılan yürüteçle yeniden yürümeye başlayacak.

Tedavisine başlanan Garip’e İstanbul’dan yürüteç temin edildi. Yürüteçle tekrar hareket etmeye başlayan Garip’in arka ayaklarının daha çabuk iyileşmesi bekleniyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada şunlar belirtildi; “Garip’in arka kısmının felç olması nedeniyle yürüyemiyordu. 1,5 aydır tedavi ediyoruz. Hayvan Barınağımıza gelen gönüllülerimiz vasıtasıyla İstanbul’da hayvanlar için yürüteç yapan kişiyle temasa geçildi. Köpeğin ölçüleri verilerek bir yürüteç yapıldı. Sağlıklı bir şekilde köpeğin gezmesini istedik. Çok uysal bir köpek, dün yürüteci taktık, inşallah iyileşecek. Düzeldiği zaman çok mutlu olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN