Erener, Alnımız Daima Ak

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele’ye yaptığı hizmet ve getirdiği yeniliklerle isminden sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Tolga Erener, yeniden AK Parti’den Belediye Başkan Adayı gösterildi. 
Erener, Görele’de AK Parti İlçe teşkilatı ve üyeleri tarafından Çınaraltı seçim bürosunda muhteşem karşılandı. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, milletvekillerimize, ilçe teşkilatımıza, gençlik ve kadın kolları teşkilatıma ve hizmet etmekle onur duyduğum Görele halkına ikinci defa beni aday gösterdiler. Teşekkür ediyorum” dedi. 
Görele halkı sayesinde dik durduğunu, hiçbir zaman eğilmediğini belirten Başkan Erener, “Görele’yi kimseye vermedik, vermeyeceğiz. Rakiplerimiz var hepsinin yolu açık olsun. Seçim süresince bizim kimseyle işimiz yok. Biz kendi yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan sorumluyuz. Mühim olan hoş bir seda bırakabilmek bu memlekette. Hizmet edebilmek. Sizler görev verdiniz. Bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Görele Belediyesini 4 yılda 4 kat büyüttüklerini ifade eden Erener, şunları kaydetti:
“Belediyeyi devraldığımızdaki durum belliydi, şimdiki durum belli. Aldığımızda Görele Belediyesinin bütçesi 10 Milyon liraydı, gerçekleşen bütçe 6 Milyon liraydı. Borç ise 35 Milyon liraydı. Şuanda Görele Belediyesinin bütçesi 29 Milyon, gerçekleşen bütçe 22 Milyon liradır. Biz 4 yıl da 4 kat Görele Belediyesini büyüttük. Bunlar kolay olmuyor. Biz kimseyi kandırmadık, kandıranda olmadık. Görele’de her mahallenin alt yapısı yapıldı. Bütün içme suları, kanalizasyon hattı değiştirildi. Her yeri parke yaptık. Meydan düzenlemesi yaptık. Manasura gidin, Mendireğe gidin, Görelespor’un tesislerine gidin. Yeni trafik tescil binasına gidin. Yeni alınan özel idare binasına gidin. Hepsi sizlerin sayesinde oldu” dedi. 
Görele’ye çok ciddi yatırım ve hizmetlerde bulunduklarını belirten Erener, “Bu yatırım ve hizmetlerin hepsi gözle görünüyor. Biz laf değil hizmet ürettik. Bunları yaparken de belediyeyi borç altına sürüklemedik. Gerektiğinde kapı kapı dolaştık, hizmet için ne gerekiyorsa yaptık. Alnımız daima aktır” dedi. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN