Değişen ve Marka İlçe Keşap

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür,  Gazhane Caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Sorunlarını dinleyerek esnaf ve vatandaşlar ile istişare yaptı. Çözüm yolları yerinde arandı. Yapılan çalışmaları anlatarak fikirlerini aldı. 
 
Başkan Emür "Karşılıklı istişareler kolay ve pratik çözümler getiriyor" dedi.
 
“GAZHANE CADDEMİZ DE ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZIN TOPLAM MALİYETİ YEDİYÜZ BİN LİRA”
Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür 
Gazhane Caddesinde eski karataş vardı. Onun üzerine asfalt yapılarak günümüze kadar gelmişti. Biz orayı komple bir metre derinliğinde kazarak alt yapısını, kanalizasyon ve su borularını yeniledik. Üzerine bizim Giresun civarında kullanılmayan Kayseriden özel olarak getirttiğimiz taş ile beraber üst yapısnı tamamen yeniledik. Aydınlatma direklerimizle beraber ışıklandırma sistemini de yeniden yaptık. Işıklar ile beraber maliyeti yediyüz bin liraya maal oldu. Biz daima bütün ayrışmaları yok sayan sadece ‘insan değeri’ veren sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz.                                    Değişen ilçe kavramı, marka ilçe ile yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına Keşapımız içerisinde yer alan caddeleri modern ve kullanışlı caddeler haline getirebilmek için Keşap Belediyesi'nin "Bir sevdadır Keşap" sloganıyla yapımını tamamladığı Gazhane Caddesi'nin açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirmiştik. 
Senelerdir Keşap’ın kanayan yarası olan Gazhane Caddemizde yoğun bir trafik sorunu vardı. 
Alt yapı ve üst yapısı yenilenerek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.  Işıklandırma ve peyjaz çalışması yapıldı" dedi. 
 
Başkan Emür'ün, yaptığı esnaf ziyaretine Ak parti Keşap ilçe teşkilat Başkanı Samet Küçük, Ak Partili Keşap Kadın Kolları Başkanı ve Ak parti Keşap Belediyesi Meclis üyesi Adayı Saliha Bıçakçı, SKM Başkanı Kemal Kasap,  Ak Parti Keşap Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kalafat, Ak Parti Keşap Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nuray Kılıç ve teşkilat üyeleri katıldı.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN