Çoruh Edaş'tan Öğretmenler Günü Mesajı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Öğretmenlik mesleği bilginin yanında birikim, tecrübe ve irfanla genç nesillerin güçlü yarınlara hazırlanması için emek veren mesuliyeti ağır bir görev. Kültür ve medeniyetin temelini eğitim ve öğretimin oluşturduğunu işaret eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Öğretmenler Günü’nde yarınlara ışık tutan öğretmenlerimizi unutmadı…

 

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği tarafından yapılan açıklamalarda;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeni nesli, Cumhuriyet’in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır” sözünde de altını çizdiği üzere çocuklara okuma yazma öğreten, insani, ahlaki ve vicdani duyguları, milli ve manevi düşünceleri aşılayan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.

“Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” ifadesi ile ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin geleceğin teminatı olan sevgili çocuklara eğitim uğruna verdikleri emekleri takdir ediyor, terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitler başta olmak üzere ebediyete uğurlanan tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN