Çoruh Edaş'a Ziyaret

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Serçe Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun’u ziyaret etti…

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü’nde Görele Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Serçe ve beraberindeki muhtarları misafir eden Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun, Görele İlçesi’ndeki yatırım faaliyetlerinin son durumu, şebeke yenileme ve hat bakım çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı.

 

Fikir alışverişi temasında gerçekleşen ziyarette Görele Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Serçe, 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezine bırakılan talep, öneri ve şikayetlerin çok kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturulduğunun altını çizerken Görele İşletme Yöneticiliğinin muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduğunu ve faaliyetlerini koordineli yürüttüğünü belirterek süreçten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Önceki yıllara oranla ilçedeki hizmet kalitesinde gözle görülür mesafeler kat edildiğini belirten Görele Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Serçe, ilçe muhtarları adına Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun nezdinde tüm Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN