Bilgi Evleri'nin Sayısı Her Geçen Gün Artırılıyor

Giresun Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve beklenenin üzerinde bir ilginin gösterildiği Bilgi Evleri'nin sayısı her geçen gün artırılıyor.

PAYLAŞ

Aksu, Hacısiyam ve Çıtlakkale Mahallelerinde çocukların hizmetine sunulan üç Bilgi Evi’nin ardından Teyyaredüzü Mahallesi’ne de Bilgi Evi açmak için önemli bir adım atıldı.

Giresun Kızılay Şube Başkanlığı ile Giresun Belediye Başkanlığı arasında imza altına alınan protokolle birlikte; Teyyaredüzü Mahallesi’nde tapu sicilinin 783 ada, 99 parsel numarasında mülkiyeti Hazineye kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan Kızılay’a ait tek katlı 200 m2 prefabrik yapının sosyo-kültürel eğitim alanı oluşturması kapsamında çocuk ve gençlerin aktif olarak kullanabileceği Bilgi Evi Projesi için Giresun Belediye Başkanlığına devredildi.

İmza törenine Giresun Belediyesi adına Başkan Vekili Hamdi Önde katıldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Her geçen yıl daha kurumsal bir şekilde hareket etmeye başlayan Bilgi Evleri yalnızca eğitim desteği sunmakla kalmıyor. Öğrencilerimizin bireysel başarısının daha da artması için çeşitli programlar düzenleyen Bilgi Evleri sistemli olarak ailelerle de iletişim içerisinde oluyor. Eğitim kurumu, aile ve öğrenci arasında kurulan sistemli bir çalışmayla birlikte öğrenci başarısının daha da artacağı muhakkak. Bizlerde Bilgi Evleri’nin sayısını artırmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN