Belediyeden kar hazırlığı

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi bölgemizde beklenen kar yağışı öncesi ekip ve ekipmanlarını hazır hale getirdi.

Yapılacak çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında toplantı yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Park Bahçeler Müdürü Gürhan Şensoy, Zabıta Müdürü Muslihiddin Aydın ve Temizlik İşleri Müdürü Hamza Ok katıldı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için birimlerin koordineli olarak çalışacağını belirterek: “ Karla mücadele çalışmalarını da etkin bir şekilde sürdürmek ve vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına yüksek bir performans sergilemek istiyoruz.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu: “Halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkânlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız hazır durumdalar. Kardan dolayı yaşanacak olumsuzlukları halkımızın rahat bir şekilde geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Belediyemiz yaz mevsiminde gösterdiği üstün gayreti kış mevsiminde de gösterecektir. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Özellikle kent merkezinde sıkıntıların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması adına toplantılarımızı yaptık. Kar yağışı sonucu oluşacak sorunları, vatandaşlarımıza hissettirmeden ve günlük hayatlarını çok fazla etkilemeden sorunu beraber atlatacağız. “ diye konuştu.

Şenlikoğlu, ana arterlere araç parkı yapılmamasını ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını isterken, 215 personel, 60 ton tuz, 70 ton solüsyon, 24 iş makinası, 12 adet kamyon, 3 adet solüsyon aracı ve 3 adet sulama aracı ile kışın zorlu şartlarına hazır olduklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN