Başkan Emür'den Gaziler Günü Mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, '19 Eylül Gaziler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ

 Gazilerimiz ile şehitlerimiz Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarıdır. Şehit ve gaziler toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir. Bu anlamlı günün, ulusumuzca, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir. Onların mücadelesi ve başarısı yolumuzu çizmiş ve aydınlatmış olup, Türkiye Cumhuriyeti, onların paha biçilmez fedakârlıkları sayesinde daha güçlü bir şekilde çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektedir. 
Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
 Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN