Başkan Aksu'dan Site Sakinlerini Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Aksu Mahallesi'nde bulunan Küçükköy Toplu Konutlarını ziyaret edip, burada bulunan site sakinleri ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Aksu Mahallesi’nde bulunan Küçükköy Toplu Konutlarını ziyaret edip, burada bulunan site sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Kerim Aksu’yu Site Müdürü Tolga Erdem, Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal, Çaykara Mahallesi Muhtarı Ömer Tiftik karşıladı.

Sitede ikamet eden çocuklar, Başkan Aksu’nun gelişi ile birlikte, “en büyük başkan kerim başkan” slogan eşliğinde “hoş geldiniz” dediler. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Aksu, onlarla hatıra fotoğrafı çektirip, sohbet etti.

Site sakinleri ile bir araya gelen Başkan Kerim Aksu, bölgenin hızlı bir yapılaşmaya sahip olduğunu belirtip, yeni evlerine taşınan site sakinlerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Aksu, hep birlikte el ele Giresun’un yaşam kalitesini yükseltmeye, sorunlara çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Site Müdürü Tolga Erdem, bir konuşma yaparak Başkan Aksu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Küçükköy Toplu Konutları sakinleri adına teşekkür ettiğini söyledi.

Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal ise yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bu akşam burada güzel bir buluşmaya şahitlik ediyoruz. Sayın başkanımıza mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ne ihtiyacımız olursa olsun, her zaman bize yardımcı olmuştur. Mahallemizin birçok farklı cadde ve sokaklarında önemli yatırımlar yapıldı. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederim.”

Vatandaşlar ile karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet eden Başkan Aksu ise burada bir konuşma yaparak şunları ifade etti; “Bu akşam burada size nutuk atmaya gelmedim. Sizlerin sorun ve sıkıntılarını dinlemeye geldim. Burası yeni bir yaşam alanı oldu. Mutlaka eksikleriniz vardır. Su ile ilgili şikayetinizin olduğunu biliyorum. Sizlerin kullandığı su belediye hattıdır, endişe duymadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Etbaşoğlu mevkiinde bulunan su deposu ve terfi merkezimizde suyun ölçümleri dakika dakika yapılıyor. Bende evimde belediye suyu içiyorum. Giresun halkı belediye suyunu gönül rahatlığıyla içebilir. Bölgenin en temiz ve sağlıklı suyunu biz dağıtıyoruz. Ve bunu da burada rahatlıkla söyleyebiliyorum. Yollarınızın bazı bölümlerinin bozuk olduğunu söylüyorsunuz. Bu yolların tamamı bizim dönemimizde yapıldı. Göreve geldiğimiz 2009 yılında Aksu Mahallesinin sağlam bir alt yapısı yoktu. İlk işimiz bu bölgenin alt yapısını oluşturmak oldu. Mevcut hatlar yenilenirken, hiç hat olmayan cadde ve sokaklara yeni hatlar çekildi. Alt yapısı tamamlanan bölgelerin üst yapısına geçilip, yolların tamamına sıfır asfalt yapıldı. Araç trafiğini kolaylaştıracak yeni yollar açıldı. Ama maalesef tüm bunların yapılmasının ardından geçtiğimiz yıl Aksu Mahallesi’nde doğalgaz çalışması başlayarak, tüm yapılan yollar tekrardan bozuldu. Yapılan asfalt yol yamalarının sağlıklı olmamasından dolayı da yollarda problemler oluşmaya başladı. Neyse ki bu sorunların da çözümünü yapmaya başladık. Doğalgaz hattı tamamlanan yolları yeniden asfaltlıyoruz. Bu seneki asfalt sezonumuzda da Aksu Mahallemizde yeni çalışmalarımız olacak. Giresun Belediyesi olarak biz her zaman halkımızın yanındayız. Halkımız ile el ele çalışıp, birlikte çözüm üretiyoruz.” dedi.

Karşılıklı sohbetin yapıldığı buluşmada, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek not aldıran Başkan Aksu, ilgili birim müdürlerine yapılması için talimat vereceğini söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN