Aksu, Şantiyeleri Ziyaret Etti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu İl Özel İdare çalışanlarıyla sabah erken saatte bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu sabah mesai başlamadan önce İl Özel İdaresi’ne ait Ülper Köyünde bulunan Altyapı Asfalt Konkasör Tesislerine gelip işçilerle sabah kahvaltısı yaptı. İşçiler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kerim Aksu, çalışanların hatırını sorup sohbet etti.

Daha sonra İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Bakım ve Onarım Atölyesine geçen Başkan Aksu burada çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Birimleri tek tek dolaşan Belediye Başkanı Aksu çalışanların sorunlarını istek ve arzularını dinledi.

Başkan Aksu’nun son durağı Aksu Mahallesindeki İl Özel İdare binası oldu. Müdürlükleri ve servisleri dolaşan Aksu binanın önünde çalışanlarla kahve içip sohbet etti. Özel İdare çalışanları Başkan Aksu ile fotoğraf çektirip yapılacak yerel seçimler de kendisine başarı dileğinde bulundular.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, ekonomik krizin en fazla emekçi, işçi ve memurları etkilediğine dikkat çekerek; “İşçi ve memur zamlarını biliyoruz. Ülkede neredeyse her ürünün fiyatı yüzde yüz arttı, maaşlar yüzde onda kaldı. Maaşlar zaten yüzde elli eridi. Yani hepimiz yüzde elli fakirleştik. Bunun yanında esnaflar, sanayiciler, işadamları art arda konkordato ilan ediyor. Özel sektör işçi çıkarıyor. Krizin faturasını çalışan ödüyor. Belediye olarak tüm imkanlarımızı kullanıp çalışanlarımıza daha yüksek ücret vermeye çalışıyoruz. 2019 yılı için su ve tarifelere zam yapmadık. Geçen yılın tarifelerini uygulayacağız. Bu dahi halkımıza yüzde yirmi beş destek demektir. Her zaman çalışan arkadaşlarımızın yanında olduk. Tüm işçi arkadaşlarıma hayırlı işler, sağlık ve başarılar diliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN