Afet Bölgesindeki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

 Vali  Enver Ünlü, Giresun'da aşırı sağanak yağışların neden olduğu sel ve heyelanların ardından Yağlıdere ilçemizdeki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

PAYLAŞ

Su fabrikasında meydana gelen göçük olayında mahsur kalan vatandaşımızı kurtarmak için yürütülen arama-kurtarma çalışmalarını 11 Temmuz Salı günü yerinde inceleyen Vali Ünlü, akabinde Yağlıdere’deki diğer afet bölgelerine geçerek iyileştirme, lojistik, alt yapı ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Meydana gelen yağışlar sonrası Yağlıdere ilçemizdeki genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen çalışmalar hakkında Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş’tan bilgi alan Vali Ünlü, yaraların sarılması noktasında yürütülen faaliyetleri değerlendirdi.

Vali Ünlü, afetten etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerini ileterek incelemeler sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Yağlıdere ilçemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımızdan yaşanan afet hakkında bilgi aldık, çalışmaları birlikte inceledik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” sözlerine yer verdi.

Vali Ünlü, Yağlıdere ilçesindeki inceleme çalışmalarının ardından su fabrikasında meydana gelen göçük olayında yaralı olarak kurtarılan işçileri hastanede ziyaret etti.

Vali Ünlü, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri süren Şenol Karagöz ve Ali Camcı’yı ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Doktorlardan bilgi alan Vali Ünlü, hasta yakınlarıyla yakından ilgilenerek Karagöz ve Camcı’nın tedavilerinin özenle yapıldığını belirtti.

Vali Ünlü, aynı olayda hayatını kaybeden Şinasi Özdemir’e de Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN