10 Kasım Töreni Yapıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de anıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de anıldı.  
 
Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma programı Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.
 
Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve STK’ların çelenk sunumunun ardından, saat 09.05 ‘te sirenlerin çalınması ile devam eden tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle sona erdi.
 
Hükümet Konağı önündeki programın ardından, anma etkinlikleri saat 10:00’da  Belediye Vahit Sütlaş Sahnesinde devam etti.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından açılış konuşması Yeşilgiresun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü. Azmi Bıçakçı tarafından yapıldı.
 
Öğrencilerin okuduğu şiirler le devam eden anma töreni Jandarma Albay Fatih Kılınç’ın sunumunun ardından oratoryo gösterisiyle sona erdi.
 
Belediye Vahit Sütlaş Sahnesindeki anma töreni sonrası Vali Sarıfakıoğulları, Can Akengin Sergi Salonunda "Atatürk" konulu resim ve kitap sergisinin açılışını yaptı. Sergiyi gezen Vali Sarıfakıoğulları, emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN