10 Kasım Mesajı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
 
“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ulu önder, büyük komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79 uncu Yıldönümünde bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.
 
10 Kasım; Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, Türk Milleti için aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür.
 
Atatürk, askeri ve siyasi dehasıyla, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine de adını altın harflerle yazdırmış büyük bir komutandır.
 
Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, bugün kuruluş idealine uygun olarak bölgenin ve dünyanın güçlü, cazibeli, istikrarlı ve saygın bir ülkesi haline gelmiştir. Bu büyük dehanın öncülüğünde başlatılan ve günümüzde de sürdürülen hamlelerle ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamıştır.
 
O’nun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak ülkemizi muasır bir medeniyet seviyesine ulaştırmak bizlerin görevi ve ortak sorumluluğudur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimiziz birliği ve dirliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranlarımızla yad ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN