Bulancakta 23 Nisan Şenliği Herkesi Coşturdu

PAYLAŞ

Bulancaklı çocuklar, Bulancak Belediyesinin düzenlediği 23 Nisan Şenliği ile Bayram coşkusunu dolu dolu yaşadı.

Bulancak Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlenen Çocuk Şenliği, saat 17.00’de Cezaevi mevkiinden başlatılan kortej yürüyüşü ile start aldı. Çocukların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yürüyüşe Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, İdris Çiçek ve Ayşegül Erdoğan ile Belediye meclis üyeleri, siyaset ve STK temsilcileri de katıldılar.

Çocukların ve vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde Cumhuriyet Meydanına ulaşan kortej ve meydanda biriken vatandaşlar, burada hazırlanan Gürcistan Kutaisi grubunun sunduğu Animasyon Show, Game Of Gölge Show, Palyaço ve Dev Kukla gösterileriyle eğlendiler. Coşkulu geçen şenlik gece boyunca Songül-Onur Yılmaz ve Yahya Altun konserleriyle sürdü.

Şenlik alanında vatandaşları ve çocukları selamlayan Belediye Başkanı Sıbıç, “Bayramınız kutlu olsun. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Birlikte kazandık, birlikte olmaya ve kutlamaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Alanda vatandaşların arasına glren Başkan Sıbıç, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirerek uzun süre ilgi odağı haline geldi. Çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar ve vatandaşlar da, özlemini duydukları bu tür şenliklerin her bayramda yapılmasını isteyerek Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN