Başkan Sıbıç: Önceliğimiz Sağlıklı İçme Suyu

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, seçim döneminde verdiği en önemli sözün, Bulancak'ı Sağlıklı İçme Suyuna kavuşturma konusu olduğunu hatırlatarak, 'İçme suyu sistemimizi iyileştirecek çalışmaları en hızlı şekilde başlatacağız' dedi.

PAYLAŞ

Başkan Sıbıç, 23 Nisan Salı günü, Pazarsuyu havzasında ilçeye su sağlayan kuyular ve içme suyu dağıtım sistemlerinde incelemelerde bulunarak, kuyuların güncel durumu ve işleyiş prosedürleri hakkında bilgi alarak, “Pazar ve Pazartesi günü ilçe genelinde teknik bir arızadan dolayı içme suyumuzda yaşanan kirlilik ekiplerimizin müdahalesi ile hızla giderilmiştir. Ancak dönem dönem bu tür aksaklıkların tekrar etmemesi için acil tedbirlerimizi derhal devreye aldık. Artan nüfus, mevsimsel etkiler ve aşırı su tüketimi gibi nedenlerden dolayı sıkıntı yaşamamak adına da yeni kuyuların açılması, yeni depoların kurulması ve yeni su kaynaklarının araştırılması konularında gerekli çalışmaları hızla başlatıyoruz. Söz verdiğimiz gibi en geç bir yıl içinde Bulancak’ın yeterli ve sağlıklı su ihtiyacı meselesini tamamen çözmüş olacağız. Su hayattır ve en önemli meseledir. Önceliğimizi tamamen Bulancak’ın sağlıklı suya kavuşmasına vereceğiz”diye konuştu.

Başkan Sıbıç’a, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, İdris Çiçek ve Ayşegül Erdoğan  ile BULASKİ İşletme Müdürlüğü teknik personeli eşlik ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN