2. OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleştirildi

  Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, Giresun 2.Organize Sanayi Bölgesi (2.OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

 

Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda, 3 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirilen toplantıda; organize sanayi bölgesinin gelişimi ve projeleri üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Sanayi ve üretim alanlarındaki son gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Serdengeçti, “Bugün burada, Giresun'un geleceğine yönelik önemli adımlardan biri olan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı için bir araya geldik. Hepinizi içtenlikle selamlıyorum.

Giresun için 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin, gelecekteki vizyonumuz için büyük önem taşıdığına inanıyorum. Bu bölgenin, şehrimize katma değer sağlayacak ve milli kalkınmamıza güç katacak bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz.

Bu yolda emek veren ve bugüne kadar görev almış olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, yeni görev yapacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

2. OSB’de yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesini ve 2. OSB’nin yapmış olduğu çalışmalarla 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci OSB’lerimize de güzel örnek teşkil edeceğini düşünüyorum.

Bu toplantı hem tanışma hem de bundan sonraki adımlarımızı belirleme fırsatı sunuyor. Gündemimizdeki konuları değerlendirecek ve hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacak adımları planlayacağız.

Hepimiz için verimli bir toplantı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Açılış konuşmasının ardından Giresun 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz tarafından 2.OSB'nin kuruluş süreci, personel bilgileri, yer seçimi ve kamu yararı, kamulaştırma işlemleri, altyapı ve elektrik şebekesi inşaatı, TEİAŞ trafo merkezi, elektrik dağıtımı, doğalgaz altyapısı, teknoloji geliştirme bölgesi, atık su terfi hattı, çeşitli altyapı ve üstyapı inşaatları, içme ve kullanma suyu temini, doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yolların onarımı, parsel tahsisleri ve fiili istihdam ile yapımı planlanan işler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumun ardından toplantıda; boşalan yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine de oybirliği ile asil ve yedek üye seçimi yapıldı.

Vali Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç başta olmak üzere Giresun İl Özel İdaresi, Bulancak Belediyesi ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası kurum temsilcileri katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN