Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Rekolte Tespit Komisyonu Bahçede

Giresun’da 2023 yıllı tahmini fındık rekoltesi tespit çalışmaları başladı. Çotanak sayımına göre yapılacak olan rekolte tespiti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafında açıklanacak.

Keşap’ın İhtiyaçları ve Beklentileri Görüşüldü

  Vali  Enver Ünlü, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Özgürlük Yolu Projesi Başladı

Kale Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve vatandaşlar arasında Özgürlük Yolu olarak bilinen ve gerek Giresunluların gerekse yerli ve yabancı turistlerin ilgi alanı olan bölgenin daha modern ve daha güzel bir hale gelmesi amacıyla hazırlanan projeye kazma vuruldu.

Belediye Araç Filosuna 27 Araç Dahil Edildi

Giresun’a kesintisiz hizmet için belediye araç filosunda önemli yeni yatırımlar yapıldı.

Sokakbaşı Projesi'nde Sona Doğru

Şehrin en eski yerleşim merkezlerinden Sokakbaşı’nda yapımı devam eden ‘Sokakbaşı Yöresel Ürün Pazarı (Hediyelik Eşya Çarşısı) ve Meydan Düzenleme Projesi’nin yapımı hızla devam ediyor

Maddi Hasarlı Trafik Kazası

Giresun'da Trafik Kazası

Aranan Şahıslar Uygulaması Gerçekleştirildi

Giresun İl Merkezi ve ilçelerinde, suç ve suçluyla mücadele kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik 20 ekip ve 56 personelin katılımıyla eş zamanlı uygulama yapılmıştır.

Sahil Güvenlik Komutanlarından Ziyaret

 Vali  Enver Ünlü, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 41'inci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Sahil Güvenlik 73 Komutanı Yüzbaşı Emre Meral ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yerel Üreticilerin Ürünleri Ekonomiye Kazandırılıyor

Çınarlar Mahallesi, Hacısiyam Mahallesi Bulancak Durağı Mevkii ve Gaziler Mahallesi’nde hizmete sunulan Yöresel Ürün Pazarlarında üreticiler binbir emekle ürettikleri ürünlerini tüketicilerle doğrudan buluşturma imkanı buluyor.

Toplam 11178 haber.