Zafer Bayramı Giresun'da 4 Bakan'ın katılımıyla Kutlandı

PAYLAŞ

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da bu yıl alınan Covid–19 tedbirleri kapsamında, İlimizde bulunan 4 Bakan'ın katılımıyla kutlandı.

Koronavirüs nedeniyle; hijyen, maske ve sosyal mesafe tedbirlerine uygun olarak Giresun Valiliği önünde saat 10.00 da Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Tarihi bir ana tanıklık eden Giresun'da ki "30 Ağustos Zafer Bayramı" kutlamaları, Atatürk Anıtı’na çelenkler; 22-23 Ağustos tarihinde yaşanan sel felakete nedeniyle Giresun’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun Valisi Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu tarafından sunuldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Valilik önündeki program; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile sona erdi.

Törene; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Milletvekilleri; Av.Kadir Aydın, Cemal Öztürk, Av.Sabri Öztürk, Necati Tığlı ve il protokolü davetliler katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN